Ragyogj a Nagy Napon!

Bizonyára már Te is gőzerővel dolgozol azon, hogy az esküvőd napja tökéletes legyen. A SHINE rendezvényszervezésnél tudjuk, hogy egy esküvő megtervezése mennyire izgalmas feladat, mindemellett egy életre szóló felejthetetlen emlék is! Ha a tervezéssel töltött hónapokban, és a Nagy Napon szeretnéd magad megkímélni a váratlan stresszhelyzetektől, akkor jó helyen jársz!

Esküvő álomkivitelben…

Csikós Hajni a Shine Rendezvény alapítója és rendezvényszervezője jótündérként veszi kezébe a teljes irányítást, hogy neked már csak hátradőlve kelljen élvezned a Jeles nap minden pillanatát…  

Gondoskodik a részletekről, hogy a barátaid és a családtagjaid mindannyian pihenhessenek és élvezhessék ezt a felejthetetlen ünnepséget. 

Nem kell aggódnod azért, hogy mikor érkeznek meg a virágok, vagy  hogy megérkezett vajon a DJ? Neked csak arra kell koncentrálnod hogy gyönyörű és boldog légy az esküvőd napjának minden pillanatában!

 

Tündérmeséből valóság…

Szeretjük személyesen meghallgatni, régóta dédelgetett álmaidat a Nagy Napról és szenvedélyünk azokat valóra váltani, hiszen nálunk minden az emberekben rejlő boldogság és a ragyogás köré épül.

Bármilyen támogatásra van szükséged, tapasztalt szakemberként én ott lesz veled és megkönnyíti a tervezés időszakát is.

Tehát rúgd le a tűsarkú cipellőd, fogj egy pohár bort, helyezd magad kényelembe, és pihenj!

SHINE Rendezvényszervezésnél nyugodtan pihenhetsz, tudva, hogy az esküvőd tervezésével töltött időszak olyan csodálatos élmény lesz, mint maga az esküvőd napja.

Kedves szavak…

„Hajni csodálatos munkát végzett az esküvőnk megtervezésében, és rendkívül értékes segítség volt számomra az esküvőnk folyamán is. Nem tudom, mit csináltam volna nélküle! 

Megtaláltuk a tökéletes helyszínünket, olyat amire mindig is vágytam, gyönyörű, természetközeli, falusi környezetben, amibe egyből beleszerettünk a férjemmel! 

Hajni segített a szobák foglalásában, a költségvetés megtervezésében. Megbeszélésünk alapján megírta a forgatókönyvet, virágüzletet, dekorációt, fotóst, DJ-t, ceremóniamestert keresett, cukrászdákat ajánlott a környékről, meghívó és köszönő ajándék ötleteket küldött. Rendkívül sok időt spórolt meg nekünk ezzel!

 Hajni a háttérben mindig ott volt ahol kellett és mindenben számíthattunk rá.

Szervezőnk segített a ceremónia mesterrel a vendégek fogadásában, a dekorálásban, instrukcióval látta el a szolgáltatókat, és a személyzetet. Hajni sokszor életmentő volt, még a bevonulásom előtt is szépen sorba állította előttem a gyerekeket (a koszorúslányaimat), így ez is tökéletesen sikerült.

Összességében rendkívül elégedettek voltunk, azzal a tervezési- kivitelezési szolgáltatással és professzionalizmussal, amit Ő nyújtott. Bátran  ajánlom minden leendő házaspárnak, ugyanis mindig rendelkezésre állt, amikor szükségünk volt rá. Tényleg segített abban, hogy az egész folyamatot könnyűvé és stresszmentessé tegye számunkra a Nagy Napon!”

Edina és Tamás

Ingyenes konzultáció!

Jelentkezz az első ingyenes konzultációra. Alig várjuk, hogy elmeséld a vágyaidat. Mit veszíthetsz? Ismerjük meg egymást!

„Minden esküvő egyedi, amely akkor ragyog igazán, ha minden a helyén van és ezáltal felhőtlen a boldogság.”

Csikós Hajni – SHINE rendezvényszervezés