Téli esküvők

Esküvőszervezőként azt gondolom, hogy még mindig a nyári esküvők a legnépszerűbbek hazánkban. Igaz a szezon talán már kicsit „kitolódott”, de valamiért a téli esküvők még mindig háttérbe szorulnak. Ennek népszerűsítése érdekében hoztam néhány kedvcsináló ötletet:

Helyszín

Válasszatok olyan helyszínt, ahol tágas, világos terek vannak ezzel ellensúlyozva a téli időszámítást.

Egy kandallóval rendelkező rendezvényhelyszín igazi főnyeremény egy téli esküvőhöz.

Szertartás

Szabadtéri szertartás helyett a télikertben mondjátok ki a boldogító igent. Ha szerencsétek van a havas táj lesz az igazi dekorációtok.

Tegyétek a szertartás időpontját kora délutánra, hogy még naplemente előtt mondhassátok ki a boldogító igent.

Havas dekoráció

Használjatok hópehelyeket, fehér műhavat és kristályokat, fehér macramét a dekorációban. Ezek a részletek hozzáadhatják a tél varázsát.

Téli virágok

Használjatok olyan virágokat, amelyek a téli időszakhoz kapcsolódnak, például fehér liliomokat, piros bogyós növényeket, tobozokat, fenyőágakat…

Téli színek

Válasszátok a téli színeket, például a fehéret, ezüstöt, aranyat, sötétzöldet és mélyvöröset. Ezek a színek elegáns és ünnepi hangulatot teremtenek.

Melegítő italok

Kínáljatok meleg italokat, például forralt bort, meleg csokoládét vagy kakaót az esküvői fogadáson. Ez segíthet az ünneplők melegben tartásában és a hangulat fokozásában.

Téli ételek

Válasszatok  olyan ételeket, amelyek jól passzolnak a hideg évszakhoz. Gondolj forró levesekre, sült ételekre és téli desszertekre.

Fényjáték

Fontoljátok meg a fények kreatív használatát. Hangsúlyozzátok a helyszín szépségét és varázslatát azáltal, hogy elhelyeztek gyertyákat, fényfüzéreket vagy akár lampionokat a télikertben vagy a főteremben.

Esküvői ruha és kiegészítők

Választhattok olyan esküvői ruhákat, amelyek illenek a téli szezonhoz. Például, hosszú ujjú ruhák, peplumok, vagy akár egy elegáns sál a menyasszonynak. A vőlegény is választhat téli színeket és kiegészítőket, mint például a selyemkendőt vagy egy elegáns téli kalapot.

Téli témájú meghívók és esküvői kiegészítők

Kezdjétek el a téma bevezetését a meghívókkal és folytasd az esküvői tortával, a ültetőkártyákkal és más kiegészítőkkel is.

Ezen ötletek segítségével egyedi és felejthetetlen téli esküvőt szervezhetsz, amely minden résztvevő számára emlékezetes marad.