Ez az én történetem…

Csikós Hajni

A Shine rendezvényszervezés megálmodója vagyok.

Főiskolai éveim alatt kezdtem el rendezvényszervezéssel foglalkozni, tapasztalataimat azóta folyamatosan bővítem,  legyen szó kiállításról, sportrendezvényről, családi rendezvényről, illetve esküvőszervezésről.

A legközelebb a szívemhez az esküvőszervezés áll.

Vidéken nőttem fel, de a szerelem a fővárosba szólított. Szerencsés helyzetben voltam, hogy betekintést nyerhettem a hagyományos vidéki esküvők színes világába is. Ennek köszönhetően mindkettőben megtalálom azt a lehetőséget, amely ott van a felszín alatt, amelyek a páratlan rendezvények alapját képezik.

Életem egyik alapvető mozgatórugója a sport, a mozgás szeretete, így biztosan állíthatom, hogy gyorsaságban, kreativitásban, kitartásban nálam nincs hiány.

Miben hiszek?

Azt gondolom, hogy ebben a szakmában elengedhetetlen, hogy aki szervez, szeresse a munkáját és mindenképpen vegye figyelembe a házasulandók igényeit.

Nem csak esküvőszervezőként állok mellettetek, hanem lelki támaszként is. Nálam minden a kölcsönös bizalomra épül.

A szervezés során tele vagyok energiával, ötletekkel, igyekszem minden teendőt levenni a vállatokról, amit csak lehet, így sokkal felszabadultabban élhetitek meg a ceremóniát megelőző hónapokat is.

Fontosnak tartom, hogy tudjátok, mindig számíthattok a segítségemre egészen az első találkozás pillanatától a hajnalig tartó mulatság végéig.

Nálam minden az emberekben rejlő boldogság és a ragyogás köré épül, ezért is választottam a Shine nevet a rendezvényszervezéshez.

Azt vallom, hogy minden nem várt problémára van megoldás.
Nincs olyan elképzelés, amit ne lehetne megvalósítani!

Kérdésed lenne?

Keress bátran kérdéseiddel telefonon, vagy küldj egy üzenetet!